Go to Top

Kontakt

Profil

Hos De Røde Veteran Lastbiler har vi specialiseret os i at skabe den helt perfekte dag for landets studenter. Lige fra I tager den første kontakt til os, har vi jeres ønsker og behov for øje. Vi står klar til at skræddersy dagen, så den passer til jer.

Vores firma er beliggende i Brønderslev/Hirtshals i Nordjylland.
Gennem de sidste 14 år, har vi kørt mere en 21.459 glade studenter rundt i Jylland i og omkring Aalborg og Aarhus. Vi kører også med glade studenter på Fyn og Sjælland og sætter en ære i, at oplevelsen altid er helt i top.
Frank O Nielsen har haft lastbiler inde på livet, siden han var barn., Han købte den første veteranlastbil i 2001, og herefter er det gået stærkt. For mere end 10 år siden blev den første veteran lastbil udbudt til studenterkørsel. Det er nu blevet til 18 flotte veteran lastbiler, herunder 17 studentervogne, der er specialindrettet til studenterkørsel.

I starten af 2017 skete der et generationsskifte på ejerfronten. Hvor Lars D. Andersen overtog De Røde Veteran lastbiler. Han vil køre virksomheden videre i samme ånd, som Frank O. Nielsen hidtil har gjort.

Studenterkørsel er en tillidssag – det er den festligste, afslutning med klassen inden I skilles og drager videre ud i livet.

Sikkerheden er derfor vores allerførste prioritet. Vi har altid styr på tilladelser, syn- og godkendelse af bilerne samt forsikringer. På denne baggrund kan i læne jer mageligt tilbage og nyde jeres dag i studentervognen.

Vi gør altid vort yderste for at give alle i klassen en sjov, sikker og uforglemmelig studenterkørsel med højt humør.

Vi glæder os til at høre fra Jer. Vi deltager gerne i en uforpligtende samtale og svarer på alle spørgsmål.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål eller andet.

De Røde Veteran Lastbiler

Dalsagervej 13, 9850 Hirtshals

Telefon: 98 94 13 44

Mail: studenterdk@gmail.com

CVR: 14540075

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Tlf.nr. (skal udfyldes)

  Dato for kørsel (skal udfyldes)

  Antal deltagere (skal udfyldes)

  By/Gymnasium (skal udfyldes)

  Din besked